2010-10-20

Ordlös Onsdag - Konstig-Konstigt. 20/10

Morrn.
Onsdagstemat för veckan är konstig/konstigt....

 Den här bilden är inte konstig, jag kunde inte bättre
 när jag var 9-10 år.....
 Jag fann konstmatrialet i mitt föräldrarhem, 
när jag röjde ut "mitt" dödsbo....

Klickbar bild.

Flera konstiga bilder här;
 http://yssasblogg.blogspot.com/2010/10/ordlos-onsdag-konstigkonstigt.html

7 kommentarer:

Misswhatsit sa...

Det var väl ett fint nostalgiminne. Konst är det ju i alla fall och man ser vad det föreställer. Det ser man inte alltid ens när det har varit framstående konstnärer som målat.:)
Ha en bra dag!

Pialotta sa...

Konstigt att man ibland hittar barndomsminnen då man "osökt letar".. Konst på din tid.. ett minne gott som något:) Inte alls konstigt med det;)
Ha de..

Erik "Semlan" sa...

Ser ut som ett samlaralbum, som du färglagt lite extra. Var det bilder i tuggummipaket eller hur blev du ägare till färgbilderna som du snyggt klistrat in i albumet?
Bland olika samlarbilder jag själv pysslade med var ishockeyspelare, men också en massa filmisar. Inte mycket kvar av den tiden. Säkert bytt bort mot annat, det var ju så.

Kerstin: sa...

Kul när man hittar gamla saker som har sparats. Verkligen fin bild du målat. Ser ut som om du verkligen har gillat att måla den.

Lisa sa...

Å såna där askar med kritor minns jag också att jag hade i skolan. Kul med lite nostalgi tycker jag.

Anni sa...

Vilken härligt pedagogisk målarbok, snygga bilder att färglägga. Den får mig att minnas att min flyggalne bror tyckte att jag var väldigt duktig på att rita Tunnan...

Tove sa...

Visst är det konstigt vilka saker man kan hitta... Tycker att du på ett fint sätt fångat en tillbakablick fullt med nostalgi.
Ha det!