2008-01-05

Dillchips och gröna grodor kan man inte köpa.Det finns olika sorter och grader av saknad, är detta riktig svenska? Jag saknar i alla fall något som inte går att att köpa här i landet, t.ex "Gröna Grodor", det är små gelegodisar. Priser på smågodis saknar all rim och reson, 11:90 Nok var dagspriset på CO OP idag. Ja, per hekto.

En annan sak som heller inte finns i detta landet det är DILLCHIPS, för "många" år sedan så efterlyste jag detta hos en chipsfabrikant, svaret som kom var. "Det ingen som köper, det därför har vi inte det".
Häpphäpp.

Till vänster uppe, en typisk påse med Dillchips.Det nya året har börjat med snöfall, i dag har det snöat hela dagen, och man låter snön ligga kvar på vägen så länge att trafiken har packat den ordentligt, då försöker man att skrapa bort den, med det resultatet att det blir ett tjockt islager och i bästa fall så blir det 4 spår att köra i. Men för det mesta, på mindre vägar så är det 3 spår, och hur J..LA kul är det att möta andra bilar, när båda försöker att komma UPP ur spåret utan att få sladd. Allt för spänningen!

Jag har märkt på jobbet att vänster backspeglar säljer bra på vintern, något samband?

Hustrun har varit "hängig" en tid, så hon har varit hos doktorn, som, konstaterade lunginflammation och bihålleinflammation samtidigt. Så nu får hon "spise" piller.

Inga kommentarer: