2011-10-27

Torsdagstema - "I Like" - #12 - 27/10.

Morrn.

Torsdagstema - I Like - # 12....

I Like, small winter..... 
Klickbar bild....
PS. Fruen undrar varför jag har gröna knän.....

Mer "I Like" här;

3 kommentarer:

Marie sa...

Frost är verkligen vackert och spännande att fota. nygg bild Hasse. Ha, ha, jag skrattar åt din frus undring över gröna knän. Har hon aldrig sett dig in action med fotograferingen? Att ligga på alla fyra,åla och kräla tillhör väl vanligheterna. Allt för att få till bilden med STORA B. Ha´re.

Charlotta sa...

Fantastiskt vackert frostskimmer

Erika sa...

Morrn! :)

Frost är ett enastående konstverk ingen konstnär kommer i närheten av, känd eller okänd. Det bildar så många olika mönster ungefär som snöflingor där ingen snöflinga är den andre lik.

När det gäller Bloggplatsen och dess förändring finns väl inget mer att tillägga. Det är som det är. Satt en kväll och reggade mig på Blogspot vilket jag känner till då jag varit där en gång för rätt länge sedan. Det märktes för där var det ordentligt omrört i grytan med nya funktioner. Innan jag fick till det där trodde jag förståndet skulle fara all världens väg.

Är inte dum och svårt för stt förstå men i bland är det som ingenting fungerar upptill, vilket jag blev varse den kvällen. Till slut fick jag till det hela, få se om jag går över dit eller jag stannar kvar där jag är. Egentligen finns det ingen anledning att lägga sin energi på olika ställen, när det ena eller det andra börja få frispel av olika anledningar.

Tack så mycket för din kommentar! :)